Solutii de umbrire pentru exteriorul halelor

Umbrirea de exterior este cea mai recomandata pentru umbrirea halelor.

Jaluzelele exterioare din aluminiu, roletele si chiar unele tipuri de marchize sunt produse de umbrire exterioara foarte adecvate halelor.

HALA CU JALUZELE DE EXTERIOR

Umbrirea cu jaluzele exterioare din aluminiu este cea mai indicata solutie de umbrire pentru o hala, indiferent de tipul acesteia.

Jaluzelele orizontale de exterior din aluminiu ofera o umbrire reglabila, protejeaza tamplaria ferestrelor de intemperii, fiind si un element de protectie impotriva efractiei.

Din punct de vedere estetic, ele se integreaza perfect in designul unei hale.

Afla mai multe despre jaluzelele de exterior

HALA CU ROLETE

Si solutia de umbrire cu rolete din aluminiu este de asemenea foarte potrivita pentru hale.

Roletele din aluminiu ofera o umbrire foarte eficienta, avand si functia de protectie termica si fonica a ferestrelor si in special pe cea de protectie anti-efractie.

Avantajul pe care il au roletele din aluminiu este ca pot fi folosite si la usi, in special la usile mari, de acces cu mijloace auto, permitand actionari electrice.

Afla mai multe despre rolete

HALA CU MARCHIZE 

O alta solutie de umbrire exterioara potrivita halelor este cea cu marchize.

Chiar daca marchizele sunt destinate doar folosirii pe timp de vara, ele raman o solutie de luat in seama pentru umbrirea halelor.

Exista tipuri speciale de marchize care se preteaza la montarea in ferestrele halelor, ca de exemplu marchizele basculante sau marchizele de fatada, acestea fiind si un element de decor potrivit cu aspectul unei hale.

Afla mai multe despre marchize