Despre noi

Cine suntem?

Suntem una dintre cele mai vechi si experimentate firme de servicii in domeniul tehnicii parasolare din zona de vest a tarii si iti oferim jaluzele, rulouri textile, rolete, etc., in Arad si pe raza judetului Arad.

Prin ceea ce facem, suntem veriga de legatura dintre marii producatori de tehnica parasolara (companii nationale sau multinationale) si beneficiarii finali (persoane fizice si juridice).

In oferta noastra vei gasi si produse de umbrire de conceptie proprie, care cu siguranta te vor surprinde in mod placut.

Povestea noastra:

Totul a inceput in anul 1992, vazand intr-un film american o jaluzea orizontala pe o fereastra.
Coincidenta sau destin, tocmai in acea perioada cautam un produs de umbrire pentru ferestrele casei mele insa nu gaseam nimic care sa ma satisfaca, oferta acelor ani fiind destul de saraca.
Asa mi-a venit ideea de a realiza o jaluzea  dupa modelul celei vazute in film.
Fiind licentiat in fabricarea mobilei, am reusit sa construiesc prototipul din imagine.
M-am gindit ca pe langa mine, sunt multe alte persoane care ar dori un astfel de produs pentru locuintele lor.

Si asa a fost!
Pornind de la rudimentarul prototip din lemn, cu mult efort dar cu si mai multa pasiune, am realizat un produs propriu si original, o jaluzea care urma sa fie punctul de plecare al intregii activitati a firmei.

Prima jaluzea
Cum am evoluat?

Daca inceputurile firmei au fost la domiciliu, intr-o comuna din judetul Arad, ca o afacere de familie,  in cativa ani aveam colaboratori in toata tara, iar din 1997 ne-am stabilit sediul in Arad.
Au urmat ani  intregi de diversificare a activitatii, de asimilare a noilor tehnologii in domeniul umbririi, de aliniere la standardele europene.

Ce ne recomanda?

-experienta dobandita in cei peste 25 de ani de activitate;
-un portofoliul de peste 10.000 de clienti;
-seriozitate maxima in relatia cu clientii;
-grija permanenta pentru calitatea produselor si serviciilor prestate;