CAMERE DE COPII

Solutii de umbrire pentru camere de copii

Camera unui copil este o camera multifunctionala.
In ea copilul se joaca, face lectii, priveste la TV, foloseste PC-ul, doarme (chiar si ziua), isi primeste prietenii iar uneori chiar si mananca.

Pentru ca aceste activitati sa se desfasoare in conditii ideale, produsul de umbrire folosit trebuie sa fie in primul rand adecvat varstei si sexului copilului, dar mai ales sa nu constituie un potential pericol de accidentare sau chiar strangulare pentru copil.

Caracteristicile unui produs de umbrire pe care vrei sa-l folosesti in camera copilului ar trebui sa fie urmatoarele :

• aspect si cromatica adecvate;
• sa nu prezinte pericol de strangulare ;
• sa ofere umbrire reglabila;
• usor de actionat;

CAMERA DE COPII CU RULOURI TEXTILE

Folosind rulouri textile, aspectul camerei de copii se inveseleste si se poate personaliza dupa dorinta.

In functie de varsta si de sexul copiilor exista materiale cu culori si modele specifice pentru o camera de copii.

Rulourile textile creeaza o umbrire foarte eficienta atunci cand sunt colorate in culori inchise sau sunt confectionate din materiale black-out, astfel ca permit somnul copiilor pe timp de zi.

Pentru a evita riscul de strangulare cu lantisorul de actionare al ruloului iti oferim o varianta care nu prezinta acest risc.

Afla mai multe despre rulourile textile

CAMERA DE COPII CU ROMAN SHADE

Copii nu sunt intotdeauna cele mai grijulii persoane si de aceea conteaza avantajul pe care il ofera jaluzelele Roman Shade de a fi foarte rezistente, deci greu de defectat.

Daca totusi jaluzelele se murdaresc, au avantajul ca pot fi demontate foarte usor si spalate.

Pentru a creea conditii optime pentru somnul copiilor pe timp de zi iti recomandam alegerea materialelor de culori inchise.
De asemenea, alegand culorile potrivite din paletar vei putea folosi Roman Shade-urile atat in camera de fete cat si in cea de baieti.

Afla mai multe despre Roman Shade

CAMERA DE COPII CU JALUZELE VERTICALE TEXTILE

Un argument pentru a alege jaluzele verticale pentru camera copilului este dat de caracteristicile lor practice si functionale.Sunt foarte usor de actionat, de intretinut, iar in cazul deteriorarii, pot fi reparate sau inlocuite lamelele textile.

Alegand culori vii si in combinati indraznete, vei putea armoniza cromatic jaluzeaua cu multitudinea de obiecte dintr-o camera de copil.Exista lamele textile cu modele specifice copiilor, pentru  fete sau baieti.

Snurul de actionare al jaluzelelor verticale prezinta un potential pericol de strangulare accidentala.Atunci cand comanzi o jaluzea verticala solicita ca actionarea ei sa nu prezinte acest pericol.

Afla mai multe despre jaluzelele verticale textile

CAMERA DE COPII CU JALUZELE ORIZONTALE DIN ALUMINIU

Camera de copii fiind un spatiu multifunctional, de odihna, joaca sau lectii, are nevoie de un produs de umbrire practic, care sa poata fi folosit usor de copii si sa asigure o umbrire reglabila, in functie de necesitate.
Jaluzelele orizontale din aluminiu isi gasesc utilitatea intr-o astfel de camera fiind usor de intretinut si manevrat.

Pentru a se integra cat mai bine intr-o camera de copii, jaluzelele sunt disponibile cu lamele colorate in culori vii sau imprimate cu desene specifice atat pentru fete cat si pentru baieti.

Fiindca aceste jaluzele prezinta pericolul cel mai mare de strangulare accidentala cu snurul de actionare sau cu lamelele din aluminiu , iti oferim un produs modificat special pentru o camera de copii.

Afla mai multe despre jaluzelele orizontale din aluminiu