DORMITOARE

Solutii de umbrire pentru dormitoare

Dormitorul este cea mai intima incapere a locuintei tale, oaza de liniste si relaxare de care ai nevoie, locul perfect pentru un somn odihnitor.

O solutie de umbrire inspirata pentru dormitor, trebuie sa foloseasca un produs de umbrire care sa satisfaca urmatoarele cerinte:

• aspect „soft”;
• compatibilitatea cu stilul amenajarii interioare,
• umbrire eficienta;
• intretinere usoara;

DORMITOR CU RULOURI TEXTILE

Rulourile textile obtin umbrirea prin coborarea lor. Atunci cand sunt coborate complet creeaza conditiile pentru odihna pe timp de zi.

Culorile inchise sunt recomandate pentru a obtine o umbrire suficienta, dar daca ai nevoie de umbrire maxima poti folosi rulouri textile ‘black-out’, din material cauciucat, in diferite culori.

Rulourile textile pot fi montate independent, pe fiecare ochi de fereastra sau pe perete, peste intreaga fereastra, ele ramanand una dintre cele mai bune solutii pentru umbrirea unui dormitor.

Afla mai multe despre rulourile textile

DORMITOR CU ROMAN SHADE

Prin aspectul lor specic, Roman Shade-urile reprezinta o solutie de umbrire predestinata locuintelor, integrandu-se perfect in designul oricarui dormitor.

Materialul textil al Roman Sade-urilor ofera „caldura” si relaxarea de care ai nevoie in cea mai intima camera a locuintei tale.

In functie de preferinte, poti alege un material mai transparent sau unul mai opac daca doresti o umbrire mai puternica.

Afla mai multe despre Roman Shade

DORMITOR CU JALUZELE ORIZONTALE TIP PERDEA „TRIPLE SHADE”

Solutia de umbrire cu jaluzele  orizontale tip perdea este una dintre solutiile noi si foarte adecvate pentru un dormitor.

Materialul lor, transparent asemenea unei perdele, ofera o atmosfera intima, iar atunci cand se afla in pozitia inchisa, materialul textil opac obscurizeaza interiorul dormitorului pentru a creea conditii optime de odihna.

Poti folosi acest tip de jaluzele atat independent pe fiecare cercevea a ferestrei, cat si aplicat peste intreaga fereastra, in ambele situatii vei putea controla in mod fin lumina ce patrunde in dormitor.

Culorile calde ale materialelor textile opace pot fi integrate usor in cromatica dormitorului.

Afla mai multe despre jaluzelele orizontale tip perdea

DORMITOR CU JALUZELE VERTICALE TIP PERDEA „DOUBLE SHADE”

Daca doresti sa redai dormitorului intimitatea pe care o ofereau perdelele, dar te-ai saturat de draperiile grele si dificil de intretinut, jaluzelele verticale tip perdea ar fi alegerea perfecta, fiindca ele indeplinesc atat functia de perdea cat si pe cea de draperie.

Umbrirea reglabila pe care ti-o ofera aceste jaluzele se obtine printr-o simpla manevrare a unui snur iar intretinerea e foarte usoara.

Folosite pe intreg peretele ferestrei, vor oferi dormitorului o nota de lux si eleganta.

Afla mai multe despre jaluzelele verticale tip perdea

DORMITOR CU JALUZELE VERTICALE TIP PERDEA „FANTASY”

Daca doresti sa redai dormitorului intimitatea pe care o ofereau perdelele, dar te-ai saturat de draperiile grele si dificil de intretinut, jaluzelele verticale tip perdea ar fi alegerea perfecta, fiindca ele indeplinesc atat functia de perdea cat si pe cea de draperie.

Umbrirea reglabila pe care ti-o ofera aceste jaluzele se obtine printr-o simpla manevrare a unui snur iar intretinerea e foarte usoara.

Folosite pe intreg peretele ferestrei, vor oferi dormitorului o nota de lux si eleganta.

Afla mai multe despre jaluzelele verticale tip perdea

DORMITOR CU RULOURI TIP PERDEA „ZEBRA”

Pentru un dormitor modern, poti opta pentru solutia de umbrire cu rulouri textile tip perdea „Zebra”.

La fel ca si la rulourile textile obisnuite, rulourile textile „Zebra” pot fi montate integrat pe fiecare cercevea a ferestrei termopan sau pot fi folosite aplicate pe perete, peste intreaga fereastra.
Actionarea lor este deosebit  de simpla iar reglarea intensitatii luminii ce patrunde in dormitor se face foarte rapid, prin trecerea de la  pozitia deschisa la cea inchisa(de umbrire).

Aspectul dat dormitorului de acest tip de rulouri este unul original si modern, iar gama bogata a nuantelor de material textil opac fac posibila integrarea perfecta in cromatica dormitorului.

Afla mai multe despre rulourile tip perdea

DORMITOR CU JALUZELE VERTICALE TEXTILE

Lamelele din material textil creeaza o ambianta intima in dormitor.
Iti recomandam varianta de montare din tavan, lasandu-le lungimea pana la podea, obtinand astfel imaginea unui perete intreg din material textil atunci cand jaluzeaua este inchisa.

Alegand culori mai calde si texturi mai « soft » vei putea integra jaluzelele verticale in aproape orice tip de dormitor.

Daca doresti sa obscurizezi dormitorul in timpul zilei exista lamele« Black Out », cauciucate, in diferite nuante.

Afla mai multe despre jaluzelele verticale textile

DORMITOR CU JALUZELE DIN BAMBUS

Alegerea perfecta pentru dormitoarele cabanelor sau caselor  de vacanta de la tara, este solutia de umbrire cu jaluzele din bambus.Ele vor amplifica atmosfera naturala, rustica, pe care o degaja aceste tipuri de locuinte.

La fel de bine insa, vei putea folosi jaluzelele din bambus si intr-un dormitor modern, sau amenajat in stil oriental.

Un produs de umbrire din material natural ofera intr-un dormitor ambianta necesara relaxarii si odihnei.Prin materialul natural al perdelei de bambus, lumina se filtreaza discret, oferind multa intimitate.

Daca vei alege culori mai inchise si o tesatura mai deasa, vei putea obscuriza cat mai bine interiorul, pentru o odihna perfecta.

Afla mai multe despre jaluzelele din bambus

DORMITOR CU JALUZELE ORIZONTALE DIN LEMN

Aceasta solutie de umbrire este cea mai potrivita in dormitoarele amenajate in stil rustic.

Lemnul este un material natural care ofera senzatia de caldura, de intimidate.
Cum dormitorul este camera cea mai intima dintr-o locuinta, unde ne relaxam, ne odihnim, jaluzelele din lemn pot fi o alegere buna.

In plus, folosind jaluzele din lemn la dormitor, putem asigura o obscurizare foarte buna pe timp de zi, datorita lamelelor din lemn care sunt perfect opace.

Alegand lamele din specii inchise la culoare cum ar fi mahonul sau nucul, anulam efectul de reflexie al luminii.

Afla mai multe despre jaluzlele orizontale din lemn

DORMITOR CU JALUZELE ORIZONTALE DIN ALUMINIU

Jaluzelele orizontale din aluminiu nu sunt cea mai inspirata alegere pentru un dormitor dar in functie de stilul de amenajare al dormitorului ele pot fi folosite.

Intr-un dormitor amenajat in stil minimalist ele pot fi o solutie potrivita.

Pentru un design mai clasic poti folosi  jaluzelele din aluminiu cu lamele ce imita speciile lemnoase, reducand astfel perceptia de metalic si oferind un plus de intimitate.

Iti recomandam culori mai inchise, care asigura si o umbrire mai mare atunci cand se doreste odihna in timpul zilei.

Afla mai multe despre jaluzelele orizontale din aluminiu