MANSARDE

Solutii de umbrire pentru mansarde

Din punctul de vedere al umbririi, particularitatea unei camere de mansarda este data de forma si pozitia ferestrelor.

Fie ca sunt ferestre cu forme neregulate, fie ca sunt ferestre inclinate, de acoperis, ele necesita produse de umbrire specifice.

Solutiile de umbrire pentru mansarde se bazeaza pe produse de umbrire care trebuie sa satisfaca urmatoarele cerinte:

• functionarea in pozitie inclinata;
• posibilitate tensionarii materialului textil;
• umbrire eficienta;
• actionare usoara;

MANSARDA CU JALUZELE VERTICALE TEXTILE

In cazul mansardelor cu ferestre in pozitie verticala, dar de forme atipice (trapezoidale sau triunghiulare), solutiile de umbrire obisnuite nu mai sunt posibile.

Singura varianta posibila este folosirea jaluzelelor verticale inclinate, care functioneaza cu garnisa in pozitie inclinata, si are aceleasi functiuni ca si o jaluzea verticala normala, adica lamelele se pot roti si plia catre margini.

O camera de mansarda echipata cu astfel de jaluzele arata exceptional, fie ca este un living, un dormitor sau o camera de copii. Personalizarea jaluzelei in functie de destinatia camerei de mansarda o poti face prin alegerea materialului textil potrivit.

Afla mai multe despre jaluzelele verticale textile

MANSARDA CU RULOURI TEXTILE

Daca ferestrele camerei tale de mansarda sunt pozitionate pe acoperis, fiind in pozitie inclinata, avem solutia de umbrire cu rulouri textile speciale pentru ferestrele de mansarda.

Aceste rulouri functioneaza si in pozitia inclinata, avand ghidaje speciale care sustin materialul textil iar axul de rulare e prevazut cu un arc de tensionare al materialului textil.

Rulourile se integreaza perfect cu fereastra de mansarda, indiferent ca aceasta este marca Velux, Fackro, etc, iar pretul acestor rulouri este mai accesibil decat variantele originale oferite de producatorii de ferestre de mansarda.

Afla mai multe despre rulourile textile

MANSARDA CU JALUZELE ORIZONTALE DIN ALUMINIU

Cea mai ieftina solutie de umbrire pentru o fereastra inclinata de mansarda estre o solutie proprie pe care ti-o ofera firma noastra.

Ea consta in folosirea unor jaluzele orizontale din aluminiu, care in urma unor modificari facute de noi pot functiona si in pozitia inclinata.

Pe langa avantajul pretului, acest tip de jaluzele permite si o umbrire reglabila care iti ofera umbrire dar lasa in acelasi timp sa patrunda in camera si lumina naturala.

Ai la dispozitie jaluzele in texturi ce imita lemnul folosit in constructia ferestrei, asa ca asortarea cu fereastra va fi perfecta.

Afla mai multe despre jaluzelele orizontale din aluminiu