LIVINGURI

Solutii de umbrire pentru livinguri

Livingul este „cartea de vizita” a locuintei, incaperea cu cele mai multe functii, in care iti primesti oaspetii, socializezi, urmaresti programele TV, citesti, te relaxezi, etc.
De aceea, ai nevoie de un produs de umbrire estetic dar care sa satisfaca si functiile complexe ale incaperii.

O solutie de umbrire inspirata pentru living, are la baza un produs de umbrire cu cel putin urmatoarele caracteristici:

• estetica deosebita;
• compatibilitatea cu stilul amenajarii interioare;
• umbrire reglabila;
• manevrare si intretinere usoara;

LIVING CU JALUZELE ORIZONTALE TIP PERDEA „TRIPLE SHADE”

E foarte raspandita perceptia ca jaluzelele orizontale sunt prea „office” pentru a fi folosite in locuinte si asta in special din cauza materialului din aluminiu.

De aceea iti oferim o varianta a jaluzelelor orizontale in care in locul aluminiului se foloseste un material textil opac, iar spatiul dintre lamelele opace este umplut de un material transparent de tip perdea.
Astfel se imbina in mod original functionalitatea jaluzelelor orizontale cu aspectul foarte modern si rafinat dat de materialul textil cu doua densitati diferite.

Solutia de umbrire a livingului ce foloseste jaluzelele orizontale tip perdea iti permite reglarea intensitatii luminii ce patrunde in living.

Pe langa nuante fine de material, ai la dispozitie modele florale discrete ce vor fi vizibile in pozitia inchisa a jaluzelelor.

Afla mai multe despre jaluzelele orizontale tip perdea

LIVING CU JALUZELE VERTICALE TIP PERDEA „FANTASY”

Daca ai nostalgia vechilor perdele cu draperii, iti recomandam solutiile de umbrire cu jaluzele verticale tip perdea.

Ele vor restabili „look-ul” clasic pe care il ofereau perdelele si draperiile, insa intr-o ambianta mai proaspata, mai moderna si luxoasa.
Totodata, vei beneficia de avantajele oferite de o umbrire reglabila, jaluzelele verticale tip perdea indeplinind atat functia perdelelor cat si pe cea a draperiilor, fiind un produs „2 in 1″.

Recomandarea noastra este sa folosesti acest produs pe intreg peretele ce contine fereastra, pentru a obtine efectul estetic maxim.

Afla mai multe despre jaluzelele verticale

LIVING CU JALUZELE VERTICALE TIP PERDEA „DOUBLE SHADE”

Daca ai nostalgia vechilor perdele cu draperii, iti recomandam solutiile de umbrire cu jaluzele verticale tip perdea.

Ele vor restabili „look-ul” clasic pe care il ofereau perdelele si draperiile, insa intr-o ambianta mai proaspata, mai moderna si luxoasa.
Totodata, vei beneficia de avantajele oferite de o umbrire reglabila, jaluzelele verticale tip perdea indeplinind atat functia perdelelor cat si pe cea a draperiilor, fiind un produs „2 in 1″.

Recomandarea noastra este sa folosesti acest produs pe intreg peretele ce contine fereastra, pentru a obtine efectul estetic maxim.

Afla mai multe despre jaluzelele verticale

LIVING CU RULOURI  TIP PERDEA „ZEBRA”

Solutiile de umbrire cu rulouri textile au dezavantajul ca nu permit reglarea intensitatii luminii ce patrunde in incapere.

Iti oferim insa o varianta a rulourilor textile, numita rulouri textile „Zebra”, care permite acest lucru si care prin alternarea benzilor de material textil opac cu cele de material transparent, creeaza efecte de lumina deosebite in interiorul unui living.

Moderne si originale, poti sa le folosesti atat in livingurile cu ferestre mai mici cat si in cele cu ferestre mari, fiind usor de integrat in diferite stiluri de amenajare ale livingului.

Afla mai multe despre rulourile tip perdea

LIVING CU ROMAN SHADE  TIP PERDEA „PEACOCK”

Roman Shade-urile tip perdea sunt recomandate in special in livingurile moderne sau ultra-moderne, unde vor fi elementul decorativ care va „incalzi” ambianta de multe ori prea rece a acestor stiluri de amenajari.

In pozitia deschisa a Roman Shade-urilor lumina patrunde prin materialul textil transparent iar in pozitia inchisa locul acestuia este luat de materialul textil opac in mod treptat, putand astfel regla intensitatea luminii ce intra in living.

Materialul opac este disponibil in culori deschise, peste unele suprapunandu-se modele florale discrete ce vor fi vizibile in pozitia inchisa a jaluzelelor.

Afla mai multe despre Roman Shade tip perdea

LIVING CU PANELURI

Daca ai un living cu terasa, cu usi mari si cu ferestre tip vitrina, iti recomandam solutia de umbrire cu paneluri.

Panelurile sunt produse de umbrire foarte moderne si elegante, destinate in special spatiilor mari, alcatuite din fasii late de material textil de diferite densitati.

Ele functioneaza diferit de celelalte produse de umbrire, prin glisare pe orizontala, fiind foarte usor de actionat.

Folosindu-le din tavan pana in podea, pot indeplini pe langa functia de umbrire si pe cea de compartimentare interioara a livingului.

Afla mai multe despre paneluri

LIVING CU JALUZELE VERTICALE TEXTILE

Jaluzelele verticale raman si in prezent o varianta de umbrire foarte utilizata pentru livinguri, mai ales la cele cu ferestre de dimensiuni mari.
Aspectul lor estetic va fi maxim daca vor ocupa toata suprafata peretelui, din tavan pana in podea.

Disponibile intr-un numar mare de culori si texturi, ele pot fi asortate cu usurinta in cromatica oricarui tip de interior.
La aceasta se adauga si faptul ca sunt deosebit de practice, usor de actionat si intretinut, realizand o umbrire reglabila si eficienta.

Trebuie sa fii prudent insa in alegerea lor acolo unde nu exista o compatibilitate cu stilul amenajarii (stilul clasic, retro, rustic sau traditional).

Afla mai multe despre jaluzelele verticale textile

LIVING CU RULOURI TEXTILE

Aceasta solutie de umbrire este tot mai des folosita in ultimii ani, fiind compatibila cu multe din stilurile de amenajare ale livingurilor.

Rulourile textile ofera livingului aspectul de finete, eleganta si modernism, iar gama larga de culori si texturi ale materialelor din care sunt confectionate rulourile textile, iti faciliteaza asortarea lor perfecta in cromatica livingului.

Vei obtine un efect estetic maxim folosind rulouri textile pe ferestre mari sau vitrine, dar le poti utiliza si in livingurile cu ferestre mai mici, ele putand fi integrate in cercevelele ferestrelor.

Afla mai multe despre rulourile textile

LIVING CU ROMAN SHADE

Solutiile de umbrire cu Roman Shade-uri sunt mai putin folosite in tara noastra, cu toate ca sunt produse rafinate si elegante.

Aflate la granita dintre clasic si modern, Roman Shade-urile pot fi folosite in orice tip de living, alegand materialele potrivite din paletar.

Pe ferestrele mari ale unui living vor arata perfect, creand o ambianta eleganta si rafinata.

Poti alege intre materiale cu textura si transparenta diferite si intre culorile pale sau intense, in functie de cromatica interiorului.

Afla mai multe despre Roman Shade

LIVING CU JALUZELE DIN BAMBUS

In livingurile amenajate in stil rustic, mediteraneean sau traditional oriental, jaluzelele din bambus se afla la ele acasa, completand in mod fericit ambianta specifica acestor stiluri.
O solutie de umbrire inspirata este si folosirea jaluzelelor din bambus in livingurile  cabanelor sau caselor de vacanta.

Poti integra insa jaluzelele din bambus si in livinguri amenajate in stil “casual”.
Poti incerca sa combini intr-un living aceste jaluzele traditionale cu alte produse foarte moderne(ca de exemplu corpuri de iluminat hi-tech, etc).
Trebuie sa gasesti elemente care sa le unifice, cum ar fi o culoare, un ornament, etc. dar sa fii atent pentru ca exista pericolul sa aluneci in kitsch.

Afla mai multe despre jaluzelele din bambus

LIVING CU JALUZELE ORIZONTALE DIN ALUMINIU

Chiar daca percepi jaluzelele orizontale ca avand un aspect mai „office”, faptul ca ofera o umbrire reglabila si ca pot sa umbreasca fara a impiedica vederea inspre exterior, le face inca destul de folosite in livinguri.

In special in livingurile cu un design minimalist, cu ferestre mari, folosirea jaluzelelor orizontale din aluminiu e o solutie de umbrire inspirata, mai ales daca vei opta pentru jaluzelele cu latime ingusta a lamelei, de numai 16 mm.

Avand de ales dintr-o gama foarte diversa de culori ale lamelelor din aluminiu, le poti integra usor in cromatica unui living iar alegand lamele imitatie lemn, vei putea asorta perfect jaluzelele cu ferestrele, usile sau mobilierul..

Afla mai multe despre jaluzelele orizontale din aluminiu

LIVING CU JALUZELE ORIZONTALE DIN LEMN

Ce poate fi mai potrivit intr-un living amenajat in stil rustic decat jaluzelele orizontale din lemn?

Jaluzelele din lemn sunt disponibile in culorile si in texturile speciilor de lemn, folosite atat in constructia mobilierului cat si in constructia ferestrelor si usilor.
Astfel, ele se asorteaza perfect cu mobilierul, ferestrele si usile din lemn ce se regasesc intr-o amenajare rustica.

Jaluzelele din lemn se pot integra foarte bine si in livinguri amenajate in stil clasic sau traditional.
De asemenea, jaluzelele orizontale din lemn se potrivesc perfect si in livingul unei cabane sau unei case de vacanta.

Afla mai multe despre jaluzelele orizontale din lemn

LIVING CU JALUZELE VERTICALE DIN PVC

Jaluzelele verticale cu lamele din PVC au o intrebuintare mult mai rara in camerele locuintelor.
Fiindca gama de culori ale lamelelor din PVC este mai restransa decat cea a lamelelor din material textil, posibilitatile de asortare cromatica cu elementele interiorului vor fi si ele mai limitate.

Daca te-ai hotari totusi sa le folosesti pentru umbrirea locuintei tale, ai putea s-o faci pentru cele doua caracteristici specifice lamelelor din PVC:

-opacitatea lamelelor, care face ca ele sa realizeze o umbrire foarte puternica ;
-posibilitatea curatarii usoare si dezinfectarii lamelelor, datorita materialului din PVC ;

Afla mai multe despre jaluzelele verticale din pvc