Plase cu balamale

plasa anti-insecte cu balamale produs

● DESCRIERE
Plasele anti-insecte cu balamale sunt formate din profile de aluminiu imbinate sub forma de rama cu coltare din PVC si pot fi folosite ca site insecte pentru geamuri termopan sau orice alt tip de ferestre sau usi.

Rama astfel formata se fixeaza cu balamale de tocul ferestrei, deschizandu-se ca o fereastra in exterior.

Plasa este confectionata din fibra de carbon, foarte rezistenta la radiatiile solare si este fixata pe rama cu ajutorul unui cheder.

De ce ai alege plase anti-insecte cu balamale ?

  • Sunt cele mai ieftine plase ;
  • Se pot folosi atat la ferestre cat si la usi ;
  • Au o fiabilitate si rezistenta mare ;
  • Sunt foarte practice in utilizare ;
  • Sunt usor de intretinut, putand fi demontate pe perioada iernii;
PLASA-TANTARI-4

● DESTINATIE
Plasele anti-insecte cu balamale sunt destinate oricarui tip de fereastra sau usa, mai putin ferestrelor sau usilor prevazute cu rolete.

Pentru locurile cu trafic intens (restaurante, terase) plasele pentru usa pot fi prevazute cu balamale cu arc si cu profil de rigidizare suplimentar.

Acolo unde exista caini sau pisici, se poate inlocui plasa de la partea inferioara a usii, cu un material rezistent sub forma de placa rabatabila, pentru accesul lor in casa.

untitled

● MONTARE – ACTIONARE
Prinderea plasei pe fereastra sau usa se face prin fixarea cu suruburi a balamalelor si a clipsului de inchidere(sau a magnetului) pe tocul ferestrei.

Pentru deschiderea plasei se impinge cu mana rama iar pentru inchidere se trage rama pana se cupleaza clipsul sau magnetul.

● INTRETINERE
Plasele anti-insecte cu balamale sunt foarte rezistente in functionare.

Intretinerea lor presupune stergerea profilelor din aluminiu cu un material textil si desprafuirea periodica a plasei cu o perie sau chiar spalarea ei.

Pentru intretinere sau depozitare pe perioada iernii, rama cu plasa poate fi demontata prin scoaterea din balamale.

●  PALETAR
Profilul din aluminiu al ramei este disponibil in urmatoarele culori si texturi:

Plasa poate fi gri sau neagra iar chederul alb, maro sau gri.

Celelalte componente cum ar fi coltarele de imbinare, balamalele, manerele si clipsul (magnetul) sunt asortate la culoare cu profilele din aluminiu.